Gå til forside

Hva slags Herdelamper trenger vi for salongarbeid?

Hva slags Herdelamper trenger vi for salongarbeid?
Den siste tiden har flere og flere profesjonelle negledesignere byttet mellom de forskjellige UV - LED lampene. Hva er forskjellen på de ulike enhetene, hvilke materialer herder de og hvilke ikke, hvilken lampe er mer kostnadseffektiv i det lange løp? Jeg har samlet litt informasjon for å hjelpe deg med å ta en avgjørelse. For det første er det veldig viktig hvem som skal bruke apparatet og hvor mye det skal brukes - om kjøperen akkurat nå holder på med Basic - treningen og ønsker å øve, eller allerede jobber 10 - 12 timer om dagen i salong.
VOUGE - LAMPE
Hvis du tilhører den første kategorien vil en Vogue -
lampe være helt tilstrekkelig for deg for øyeblikket, men jeg anbefaler på det sterkeste å bytte ut 2 av de 4 UV - rørene med LED - rør (det er
viktig å sjekke om du har valgt før du kjøper LED rør er kompatibel med denne lampen).
Materialet stivner raskere og mer "grunnig" slik at du kan unngå at for eksempel Gelelakker skrumper seg sammen (blir ruglete).
ELEGANT/BRILL PRO UV/LED
Er du en negledesigner med mange kunder anbefaler jeg absolutt en ELEGANT eller BRILL PRO UVLED lampe. De er designet for profesjonell bruk og herder materialet fra alle vinkler. Det er også viktig å vite at for et raskt salong
arbeid, med dagens høypigmenterte fargegeler og gel &
lacs, er de enkle UV - rørene ikke lenger gode nok. Du har sikkert allerede satt ujevn, humpete Gelelakk eller veldig pigmentert fargegelé (f.eks. svart), som bare stivnet overfladisk i lampen og når du begynte å file har den rennet under.. Alt dette er forårsaket av de svake UV - rørene.
Derfor er det veldig viktig at vi jobber med minst et kombinasjonsherdeapparat i studio (2 UV - rør + 2 LED - rør). Hvis vi allerede har en kombinasjon av lysherdende enhet, er det dessverre fortsatt mulig at noen ikke vil herde eller bare ha veldig sakte. Før vi foretar et kjøp, bør vi definitivt sjekke at spikerplasten ønsker er kompatibel med lampen vår! Dette er blant annet grunnen til at jeg foretrekker BRILL PRO LAMPEN! Denne lampen polymeriserer ALLE negleprodukter!
Den har en flott form, den er dyp, men likevel ikke mye plass. Bunnplaten er avtagbar slik at den lett kan rengjøres, og lampen kan også brukes til pedikyr.
Med Low Heat 120S - funksjonen brenner ikke opphopningsgeleene lenger når de stivner. Enheten har en bevegelsessensor, den fungerer kun når kundens hånd er i lampen. Den kan også byttes til kontinuerlig drift om vi ønsker det. Viften deres er veldig stillegående og kjøler også ned LED - ene for å forlenge levetiden, og den reduserer også varme under herding. Selvfølgelig, uansett hvilken avgjørelse du tar, vil disse lampene ikke skuffe!

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .