Gå til forside

HVA ER BOND GEL?

Det hemmelige trikset til vellykkede negledesignere!

Vil du også finne ut hemmeligheten til fagfolkene for å oppnå forbruk og langvarige negler? Vi skrev denne artikkelen spesielt til deg for å gi deg alle detaljene om dette uunnværlige produktet for vellykkede negledesignere.

HVA ER BOND GEL?

Bond Gel , favoritten til negledesignere, er en gel for å feste mellom den naturlige neglen og oppbyggingsgelen eller den semi-permanente lakken. Den påføres jevnt i et tynt lag og tørkes i 2 minutter i UV-lampen eller 30-60 sekunder i LED-lampen . Etter tørking forblir Bond Gel klissete, MEN skal ikke tørkes av! Oppbyggingsgelen påføres over dette klebrige laget.

HVORDAN BRUKES BOND GEL?

Bruk Nail Prep, Primer 1/Primer 2.

Påføres (disse tørker i luften, ca. 10 sekunder)

Deretter påføres Bond Gel i et veldig tynt lag og tørkes i UV-lampen i 2 minutter.

Det er veldig viktig å bruke alle trinnene for å unngå å løse løsner. Nail Prep påføres under prepareringen av neglen for å desinfisere, avfette og pH-kontrollere neglen. Primer 1 og Primer 2 påføres for å absorbere fuktigheten fra neglen slik at adhesjonen mellom neglen og bindingen blir langvarig.

HVA BRUKES BOND GEL TIL?

Spesialistene har utviklet denne sterke gelen for å få best mulig hold mellom konstruksjonene, enten laget av gel eller akryl, men den er også en ideell base, fleksibel og løselig for semi-permanente farger.

HVORFOR ER DET VIKTIG Å BRUKE BOND GEL?

Grunnlaget er viktig for å sikre adhesjonen mellom den naturlige neglen og gelen og for å beskytte neglen mot gulning eks. Viktig!

Hvis du ikke bruker Bond som base, risikerer du at gelen eller gelkken fester seg og skader neglen.

Du må forsiktig påføre Bond Gel over hele neglen uten å berøre neglebåndet.

HVEM ANBEFALES BOND TIL?

Bond Gel kan brukes av både nybegynnere og erfarne negledesignere.

Siden det er et produkt spesielt utviklet for salongbruk, sikrer det at manikyren din er svært spenstig, kundene dine vil være fornøyde og alltid komme tilbake til deg fulle av selvtillit.

Det er veldig viktig for nybegynnere å jobbe riktig med det fra begynnelsen, for å sikre kvaliteten og motstandskraften til manikyren. Ved hjelp av dette revolusjonerende produktet kan eksperimentere negledesignere også øke ytelsesnivået.

HVORFOR ANBEFALER VI DET?

Vi tenkte at det beste svaret kunne komme fra en internasjonal BrillBird Lærer som bruker dette produktet på daglig basis!

La oss finne ut hva Nora sier om Bond Gel sammen!

“Jeg anbefaler Bond Gel for en korrekt utført manikyr, for perfekt vedlikehold og for en langvarig manikyr. Jeg bruker og anbefaler det alltid på mine grunnleggende og videregående opplæringskurs og bruker det selv i mitt daglige arbeid i salongen for å få de beste resultatene og slik at alle mine kan bli fornøyde. ”

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .