Gå til forside

Brillbird.no - Drammen Neglestudio AS

Brillbird.no - Drammen Neglestudio AS

Litt om vår historie og hva vi kan best

BrillBird.no - følg de nyeste negletrendene med oss!

Brillbird.no og Drammen negledesign startet opp etter at daglig leder Camilla byttet bransje tilbake i 2015, fra interiør til negler og skjønnhet. Markedet i Drammen var stort og etterspørselen for våre varer og tjenester eksploderte allerede kort tid etter at vi åpner dørene første gang. Brillbird vokste seg raskt til en populær butikk for lokale og nettbutikker www.brillbird.no er fortsatt under god vekst 7 år senere i 2022. Vi har over 2000 forskjellige produkter på lager til en hver tid og leverer i hele norge i løpet av 1 -3 dager. Vårt varemerke er av høy kvalitet til en god pris som alle våre kunder er fornøyd med.

For profesjonelle og nybegynnere

Det profesjonelle neglekunstmarkedet og markedet for kunstige negleprodukter er også i stadig utvikling, med nye innovasjoner som dukker opp nesten på daglig basis. Denne utviklingen er mest merkbar i markedet for gellakk, det vil si gellakk og kunstige neglegler.

I Norge foretrekker flertallet av spesialister på kunstig negler også kunstig neglegel under det daglige salongarbeidet. Blant de utallige årsakene til dette, er kanskje den viktigste at mens gir en komponent kunstige neglematerialer med en bestemt konsistens, som stønner i en UV-lampe eller LED-lampe (herdetiden påvirkes ikke av eksterne miljøfaktorer), blandingsforhold kan ikke rotes til, mens nybegynnere som arbeider med kunstige negler i porselen, kan være usikre på riktig blanding av porselenspulver og væske.

En annen fordel med gelématerialer er at formbarheten ikke er tidsbestemt, dvs. Så lenge materialet kommer ikke i kontakt med lyset fra en UV-lampe eller LED-lampe, forblir det formbart. Porselensmaterialer binder seg til luft, så formbarheten varierer mellom visse tidsgrenser.

Generelt kan vi si at kunstige negledeler er luktfrie, kan formes raskt og enkelt og er enkle å file, mens mange ikke liker den sterke – stikkende lukten av kunstige neglevæsker når de jobber med porselen, spesielt hvis en frisør. jobber sammen med spesialisten på kunstige negler.

KUNSTIGE NEGLER

Hos BrillBird kan negleteknikkere velge mellom kunstige negledeler med ulike teksturer og egenskaper. Det er mer tette, ekstra tette og mykere geler. ICY Gel - BrillBirds nyeste transparente byggegel brenner ikke i det hele tatt, herdingen i UV/LED-lamper resulterer i ekstrem lav varmeutvikling, så den har blitt en favoritt for mange.

Vår mest populære byggegel er også IRON Gel, som også kan brukes til å bygge ekstreme negler, en bøybar kunstig neglebyggende gel.

Det anbefales å bruke en kunstig bustbørste for å bygge kunstig gelnegler, da materialet lettere kan tørkes av, slik at det kan brukes lenger.

FARGER

BrillBird sine fargede geler regnes blant de mest pigmenterte materialene på markedet. Generelt, når det gjelder fargegeler, kan den ønskede effekten oppnås etter innføring av lag. Selvfølgelig er det nødvendig å lime de forskjellige lagene i en UV-lampe eller LED-lampe.

Den største innovasjonen i nyere tid var garantert utseendet til Brush&Go gir, som sikrer perfekt dekning selv i et enkelt lag. Disse materialene blir skinnende umiddelbart under påvirkning av en UV-lampe eller LED-lampe, det er ikke nødvendig å få overflaten, så du kan jobbe med ekstremt raskt. Vi kan spare ikke bare tid, men også råvarer. Disse Brush&Go-gelene kan brukes på en rekke måter. De er perfekt egnet for å lage franske ender, dekker hele neglen med farge, men også perfekt egnet for å lage dekorasjoner.

Blant BrillBirds fargede kunstige negledeler kan enkelt finne nyansen og effekten av det ekstremt brede utvalget. I tillegg til Fargefargede geler, kan Brill - glitrende i lyset av diamanter, Diamant - glitrende i diamantlys, Thermo - skiftende til varme, og Magic - glødende i mørket geler også finnes i nettbutikken av elskere av kunstige negler.

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .