Gå til forside

Steg for steg hemmeligheten til en vakker, langvarig gelelakk

Den siste tiden har gelelakk blitt mer og mer populært, og stadig flere aldersgrupper bærer stolt sine vakre gelelakk negler, da de er både slitesterke og komfortable.

Nå vil vi kort oppsummere for deg trinn-for-trinn-hemmeligheten til en vakker, langvarig gelelakk. Vi vil vise deg hos BrillBird Hypnotic gel&Lac, vil vare i 3-4 uker, og kundene dine vil bli fornøyde.

Følg vår detaljerte guide og etter 4 uker kommer de tilbake til deg med perfekte negler uten luftbobler eller har flaket av!
1. Grunnlaget for en perfekt gelelakk ligger i en vakker, ren manikyr og riktig forberedelse. Som et første skritt, løsne forsiktig de fastsittende delene av huden på neglesengen med en oransje pinne eller en Cuticle pusher
2. Utfør manikyren med en slipemaskin, for dette velg de slipehodene som er mest praktisk for deg og best egnet til kundens hud.
Finn de ulike biter henne:
3. Fjern overflødig hud med en neglebåndsaks. Vi har flere typer sakser til dette formålet, velg den som passer best for dine behov.
Se de ulike sakser her:
4. Matt forsiktig med Buffer, og tørk deretter negleoverflaten med en liten neglebørste. Påfør Nail Prep/Spray Prep og la den lufttørke.
Du finner de ulike Prep her:
5. Bruk deretter Primer 2, som også tørker i luften. Pass på at du ikke tar på neglen etter det, da må du påføre overflaten igjen, vil ikke være tilstrekkelig.
Du finner de ulike primer her:
6. Påfør et baselag med enten (Hypnotic Bond, Mani Gel Extra, etc.) og sett det i en UVLED-lampe i 1 minutt. Pass på at du legger bond og top, samt fargene, i et tynt lag.
Her finner du våre ulike baser:
7. Påfør den valgte fargen i 1 lag og herd. (1,5 minutter i en UVLED-lampe). Se vårt butikkutvalg av Hypnotic farger her:
8. Påfør 2. fargelag /hvis nødvendig/, herd dette også i en lampe. (1,5 minutter i en UVLED-lampe)
Sjekk ut vårt utvalg av herdelamper her:
9. Herd til slutt neglene med et strøk av Extra topp etc./. (1 minutt) Sjekk ut vår ulike topplakker her:

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .