Gå til forside

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Mange nysgjerrige kunder og blide negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Flere ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller har lyst til å teste det før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innenfor dette. Vi kan ikke lese noe hvor viktig det er å si opp og begynne med. Negle-teknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige negle-systemene, og vil i de kommende artiklene forklare hva du absolutt trenger for å komme i gjengen. I denne artikkelen er det gel som står for tur.Om du har mestret og øvd på gelelakk, kan du neste steg være å prøve ut gele . Gele er en byggegele som brukes til å bygge og forlenge dine naturlige negler. Den store fordelen er at geléen er mykere og mer fleksibel enn for eksempel akryl . Resultatet blir dermed en glossy og naturlig finish, som lett kan filer og buffes. Gel kan ha mange forskjellige egenskaper, alt etter hva du liker å jobbe med; tykk eller medium tykk konsistens, selvutjevnende egenskaper, dekkende og transparente farger. UV gel herdes i lampe, som regel i 2 minutter i UV og UV/LED-lampe. Vi tilbyr også en LED-gel, som varer i 30 sekunder i UV/LED-lampe.

For riktig påføring av gel trenger du:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

UV eller LED-gel

En god gelpensel

Rengjøringsmiddel og kluter

UV/LED-lampe

Neglefil og buffer

Til forlengelser: tidligere eller tipper (husk lim til enhver tipper)

En god top coat for glans og beskyttelse

 

Resultatet blir enda bedre av:

Neglebåndsfjerner

Neglebåndssaks

Nail Prep, Bond og Primer

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

De aller fleste merker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite om du mixer og matcher forskjellige produkter fra serier, kan det også påvirke forskjellige resultater noe.

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sette for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .