Gå til forside

Nail Prep, primer, bond – hva er forskjellen?

Nail Prep, primer, bond – hva er forskjellen?

Du har kanskje flere ganger lurt på hvorfor vi bruker enkelte produkter, eller hva bond, Nail Prep og primer skal være godt for? I denne artikkelen skal vi prøve å løse mysteriet for deg!

Kunder med oljete hud, har også veldig ofte en oljete negleoverflate. Om man legger kunstige negler uten passende forberedelser, kan dette føre til løfting eller kortere holdbarhet på neglene. Har du normal hud, kan det også være naturlig olje på negleoverflaten som må avfettes før man påfører produktet.

Vi tilbyr flere alternativer som kan hjelpe til med nettopp dette: Primer, cleaner, nail prep og bond. I dette innlegget vil vi forklare hvordan de fungerer, så du lettere kan gjøre et valg om hva som passer for deg eller din kunde.

Uavhengig av neglesystem (gel/akryl/polygel) er vanlige forbredelser av din naturlige negl helt essensielt for at neglene skal holde lenge og holde seg friske og sunne.

Ikke glem renere!

Cleaneren er et produkt som fjerner fett/støv og renser negleoverflaten på få sekunder. Dette produktet lukker porene i neglen etter du har mattet ned overflaten og forberedt neglen. Det påvirker ikke neglens egen PH og anbefales for å oppnå best resultat før for eksempel gelelakk. De brukes også etter herding av UV/LED-gel eller polygel for å fjerne det klissete laget. Mange produkter merkes i dag med «No-wipe» eller «Cleaner-Free», og disse trenger du ikke rense med cleaner etter herding. Vær obs på produktet du bruker skal tørkes av med cleaner etter herding eller ikke.

1. Dehydrator/Nil Prep

En dehyrator/Nail Prep er laget for å skånsomt tørket, rengjøre og balansere pH-verdien på negleplaten før påføring av primer eller før Base Coat om du legger gelelakk. Vår erfaring er at dette produktet kan være avgjørende for holdbarheten på gelelakk. Det kan sammenlignes med viktigheten av Top Coat, du vil aldri avslutte behandlingen uten – hvorfor skal man unngå de viktige forberedelsene?

2. Syrefri Primer 2

Primeren er en væske som brukes til å fjerne fett og forberede neglens overflate før innføring av produktet. En liten mengde av produktet skal påføres på midten av negleplaten, og spres opp til den frie negletippen. Om du påfører for mye kan det føre til «løfting» – både på akryl, gel og polygel. Negleoverflaten skal bli helt tørr og matt etter tørking. Det er ikke nødvendig å rense negleplaten etter påføring av primeren. Den skal kun brukes på den naturlige neglen – ikke over andre produkter. Hold også primer uten huden din, da dette er sterke saker som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Om du påfører for mye primer kan det føre til «løfting» – både på akryl, gel og polygel. Det betyr at kanten på den kunstige neglen løfter seg eller mister festet

2. Grunning 1

Den tradisjonelle grunningen kan brukes på det meste, men egner seg spesielt for akrylnegler. Den inneholder en høy andel syremetakrylat – og er derfor en svært sterk løsning. En liten mengde skal påføres punktvis på overflaten av den naturlige neglen. Fokuser gjerne på «problemområdene» hvor du har slitt med lifting tidligere. Når du trenger inn i neglen, dannes det små porer på overflaten som hjelper akrylen å få bedre grep om den naturlige neglen. Husk at den tradisjonelle primeren kun skal påføres på din naturlige negl, da den kan føre til misfarging på kunstige tipper.

3. Bond

Bond er en UV-gel base som påføres direkte på den naturlige neglen. Dette produktet fungerer både som primer og som gelbase. Bindemiddelet er syrefritt, noe som øker heften til geléen. En liten mengde av produktet påføres etter du har mattet ned den naturlige neglen. De fleste bond/baser må herdes i lampe. Når du er ferdig er det bare å fortsette behandlingen, men pass på at du ikke rører neglen før neste produkt!

Avslutningsvis kan vi si at du har mange muligheter for å forberede din naturlige negl for aller beste resultat. Cleaneren er et absolutt must i alle neglebehandlinger for å rengjøre og klargjøre neglen etter en grundig forbredelsesprosess .

Er du fortsatt litt usikker? Ikke nøl med å ta kontakt med oss ​​på kundeservice hos BrillBird – vi er her for hjelp og vil at du skal lykkes med å lage drømmeneglene som varer lenge!

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
/nb/collections/all
'>Klikk henne for å handle videre .