Gå til forside

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Hva trenger jeg for å legge gelenegler?

Mange nysgjerrige kunder og blivende negledesignere spør oss ofte om hva de absolutt må ha for å komme i gang med å legge negler. Flere ønsker å prøve seg på dette som en hobby på egne negler, eller har lyst til å teste det ut før de eventuelt melder seg på kurs og går videre med å utdanne seg innenfor dette. Vi kan ikke understreke nok hvor viktig det er å lese seg opp og gjøre research før du begynner. Negle-teknikk er et eget fagfelt, og må respekteres som nettopp dette. Vi tilbyr mange ulike produkter for de forskjellige negle-systemene, og vil i de kommende artiklene forklare hva du absolutt trenger for å komme i gang. I denne artikkelen er det gel som står for tur.Om du har mestret og øvd på gelelakkk, kan ditt neste steg være å prøve ut gele . Gele er en byggegele som brukes til å bygge og forlenge dine naturlige negler. Den store fordelen er at geléen er mykere og mer fleksibel enn for eksempel akryl . Resultatet blir dermed en glossy og naturlig finish, som lett kan files og buffes. Gel kan ha mange forskjellige egenskaper, alt etter hva du liker å jobbe med; tykk eller medium tykk konsistens, selvutjevnende egenskaper, dekkende og transparente farger. UV gel herdes i lampe, som regel i 2 minutter i UV og UV/LED-lampe. Vi tilbyr også en LED-gel, som herder på 30 sekunder i UV/LED-lampe.

For riktig påføring av gel trenger du:

Neglebåndsskyver eller manikyrpinner

UV eller LED-gel

En god gelpensel

Cleaner og wipes

UV/LED-lampe

Neglefil og buffer

Til forlengelser: former eller tipper (husk lim til eventuelle tipper)

En god top coat for glans og beskyttelse

 

Resultatet blir enda bedre av:

 

Neglebåndsfjerner

Neglebåndssaks

Nail Prep, Bond og Primer 

Rensespray for hender og instrumenter

Neglebåndsolje

De aller fleste merker er ofte utviklet for å brukes sammen med andre produkter fra samme serie, siden de ofte komplementerer hverandre. Det er viktig å vite at om du mixer og matcher forskjellige produkter fra forskjellige serier, kan det også påvirke resultatet noe.

 

Enkelte kvier seg for å kjøpe startkits og sett for å «kjøpe mer enn de trenger» – dette trenger du ikke bekymre deg for hos oss. I kitene våre finner du bare ting vi mener skal til for et optimalt resultat. Det viktigste for oss er at du får det til og er fornøyd med resultatet – ring oss hvis du står fast, vi er her for hjelpe deg!

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
Klikk her for å shoppe videre.