Gå til forside

Grunnkurs i negleteknikk

Grunnkurs i negleteknikk

🎨✨ Oppdag dine kreative evner med BrillBird sitt Basic Gel teknikk kurs! ✨🎨

Er du klar til å ta dine ferdigheter innen negledesign til neste nivå? Da er BrillBird sitt Basic Gel teknikk kurs perfekt for deg! Dette kurset er skreddersydd for både nybegynnere og de som ønsker å friske opp sine grunnleggende ferdigheter. Vår ekspertinstruktør vil lede deg gjennom alle trinnene, fra prepping av neglen til påføring og forming av gelen, slik at du kan skape fantastiske og holdbare negler hver gang.

Hvorfor velge BrillBird Basic Gel teknikk kurs?

🌟 Grundig opplæring: Få en detaljert forståelse av grunnleggende gel teknikker, inkludert korrekt påføring, forming og etterbehandling. Kurset går over 2 måneder og har til sammen 4 kurshelger/8 Kursdager, etterfulgt av 2-4 måneder egentrening med jevnlig oppfølging, før en omfattende eksamen hos oss!

🌟 Profesjonell veiledning: Lær av de beste i bransjen med vår erfarne instruktør som gir deg personlig oppfølging og tips. Instruktørene våres er nøye håndplukket og er sertifiserte mastere fra BrillBird sitt instruktør-akademi i Ungarn. 

🌟 Høy kvalitet: Bruk BrillBirds prisbelønte produkter som gir deg fantastiske resultater og fornøyde kunder.

🌟 Kreativt miljø: Bli en del av et støttende og inspirerende fellesskap av negleteknikere.

Men vent, det er mer! Vi har nå kun 3 plasser igjen på dette ettertraktede kurset. Sikre deg din plass i dag og begynn din reise mot å bli en mester i gelteknikk!

📅 Dato: 3.8.2024 ⏰ Tid: 10-15 📍 Sted: Drammen. Norge

Ikke gå glipp av denne sjansen til å utvikle dine ferdigheter og øke din profesjonalitet innen negledesign. Registrer deg nå og bli en del av BrillBird-familien!

🔗 Påmeldinghttps://brillbird.no/collections/training/products/grunnkurs-i-basic-gel-teknikk-6-august-2022 

Skynd deg, disse plassene fylles raskt opp! Vi gleder oss til å se deg på kurset og hjelpe deg med å oppnå dine drømmer som negletekniker!

Din handlevogn

Din handlevogn er for øyeblikket tom.
Klikk her for å shoppe videre.